SimplyUmrah.com.my

Mengenai Kami

Simply UMH Travel Services Sdn Bhd adalah syarikat yang berdaftar dengan Kementerian Pelancongan dan Kementerian Kewangan. Simply UMH (Simply Umrah) juga merupakan ahli kepada Malaysian Association of Tour & Travel Agents (MATTA) dan juga Persatuan Syarikat Pengendalian Pelancongan Bumiputera Malaysia (BUMITRA).

Memberi perkhidmatan yang berkualiti kepada setiap pelanggan Simply UMH (Simply Umrah) serta memperbanyakkan usaha bagi meningkatkan kualiti perkhidmatan supaya menepati kehendak setiap pelanggan dan juga sentiasa bersiap sedia dengan sebarang permintaan di masa-masa akan datang.

Umrah & Hajj

Testimonials

 • Umrah 01 Nov 2014
  Alhamdulillah saya dan keluarga telah selamat kembali ke Malaysia dari mengerjakan umrah dengan syarikat tuan pada 14 Nov 2014. Terima kasih kepada SimplyUmrah kerana kelancaran urusan semasa di Madinnah dan Mekah serta urusan perjalanan pergi dan balik.

  Mohammad Nor Ismail
 • Trip ke Beijing bersama SimplyUmrah memang menyeronokkan…makanan halal yang sedap dan penginapan yang selesa…saya akan join lagi untuk trip muslim pakej yang lain pula.

  Sharifah Aliza
 • Shopping di Vietnam bersama-sama SimplyUmrah memang efektif…perjalanan lancar dan tour-guide yang sangat-sangat membantu…berbaloi pelaburan saya kali ni 😀

  Tengku Jamilah

Produk Kami

 • simply-umrah
 • hajj-istimewa